Help - Search - Members - Calendar
Full Version: želimo da pustite 2 i 3 sezonu serije rebelde !!! molimo vas
Petition Spot > Forums > Petition Discussions
anđela
molimo vas da pustite i 2 i 3 sezonu !!!!!
Jelena Nišević
molimo vas...............sad.gif((((((((( ta serija nam je unijela velike i to dobre promjene u život.........postali smo svjesniji što želimo od života.....uz tu seriju se može tako mnogo toga naučiti........molimo vas, uslišite želju mladih buntovnika i buntovnica biggrin.gif
Karin Stijelja
molim vas pustite 2. i 3. sezonu serije Rebelde...ta serija nam je svima promjenila život..mi neželimo da je prekinete..molim vas
IVANA ALEKSIC300
MOLIM VAS PUSTITE 2 I 3 SEZONU SERIJE REBELDE...SERIJA JEDNOSTAVNO ZAKON!MOLIM VAS!
Kaja753
pliZzZzZ:mellow:pustite 2. i 3. sezonu rebeldepliZzZzZ:mellow:fanovi bi vam bili fakat zahvalni;)biggrin.giflaugh.gifrolleyes.gifsmile.gif
Kaja753
molimo vas da pustite 2. i 3. sezonu serije rebelde...stvarno mi nebismo zeljemli da ju prekinete...ona je postala kao ns dio svakodnevnog zivota...molimo vasss..
Nella Rbd Rebelde
Molim vas da otkupite Rebelde 2. i 3. sezonu.To bi nam puno značilo,molim vasssssssss.I još nešto promijenite termin!!!!!!!!!!!!!!
dzenyy
[b]moLImmmmmm vasss cijelim srcem da pustite sve sezone REBELDEE....Ta serija ,ta grupa mi mnogoo znacee u zivotuu....Obozavam ihh!! RBD SIEMPRE CON MI CORAZON
Gaby866
Ljudi ... pustite 2 i 3 sezonu serije REBELDE ... zato jer je to najbolja serija ... biggrin.gif
Dulce y Anahi
stavite i 2. i 3. sezonu. samo promjenite termin da svi možemo gledat.plss
Natalija Kroflin
molim Vas pustite nam i 2. i 3. sezonu Rebelde...to je najbolja serija koju sam gledala...
IwE[RBD & ReB3LdE thE B3sT 4Ev3R]
ohmy.gif da ljudi..pustite tu cool seriju...to nam je skroz promjenilo zivote..plsss...bit cemo vam zahvalni...piss i pozdravi rbd i rebelde fanovima wink.gif biggrin.gif laugh.gif cool.gif laugh.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif
dulcanna
molimo vassss...pusitite 3 i 2 sezonu pa zar nevidite da rebelde ima skoro 8000 obozavatelja????plizzzzzz
Nikolina Hrelja
dajte, MOLIM VAS nemojte prekinuti prikazivati!!!!! ali promjenite termin - stavite oko 18 h kao što je bilo i na početku pa da i oni koji idu ujutro i oni koji idu popodne u školu mogu gledati... MOLIM VAS NEMOJTE UKINUTI NAJBOLJU SERIJU SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE RBD & REBELDE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
any rbd
oma nova.tv je preglupa stavlja lude 70-e umjesto rebelde..inspektor rex se ponavlja vec 100 godina!!!a rebelde je nesto novo i zanimljivo,pogotovo za nas mlade...............PUSTITE 2. I 3. SEZONU PLIZZZZzzzzzzzzzZZZZZZZZZZ
Kike625
zelimo Rebeldeee !!
Kristina Z
jaoo !!! =P moratee nam prikazati 2 i 3.sezonu sad.gif((
karla bosnić
molim vas pustite 2. i 3. sezonu REBELDEEE!!
rbd_girl611
pustite 2. i 3. sezonu serije \"Rebelde\"...molim vasss
gaby579
molim vas pustite 2. i 3. sezonu rebelde.... to je naj serija na svijetu.... molim vasss....
Lucija Zovko
Moooooolimoooooo vas pustite ostale sezone Rebelde u RH. Mi nećemo odustati, mi se borimo do kraja!! Cijela RH to želi! REBELDE ZAUVIJEK!
RBD girŁ
molimo was da pustite 2 i 3 sezonu...plizzzz...swi fanowi bi wam bili zahwalni i hepi...plizzzzzz....s koi gledaju rebelde su prawi buntowci..nemojte na to oduzet..plizzzz...falla unaprijed
Marta Magerl
molim vas da pustite 2. i 3.sezonu!!! mislim ako niste namjeravali do kraja puštat seriju zašto ste ju onda počeli prikazivati?? mislim stvarno ste bezobrazni!! svi želimo 2. i 3.sezonu!!!
SARA249
...jako sam se razočarala kada sam vidjela da su odkupili samo prvu sezonu!!!! nama fanovama je stalo do toga da pogledamo sve do kraja...i ti nna tw-u jer neki možda nisu u mogućnosti nabaviti sve sezone ili skinuti s neta....stoga vas molimo da nam odkupita 2. i 3. sezonuuuu!!!!!!!!!
Milena Tonković
Pridružujem se zamolbi za puštanje i 2. i 3. sezone Rebelde!!!!razveselit ćete mnoge ljude!!molimo vas!!
Ivona731
Molim vas pustite 2 i 3 sezonu rebelde!... Serija ima puno obozavatelja
Ivona731
Molgm vas! Pustite 2 i 3 sezonu rebelde! Serija ima puno fanova... Rebelde zauvijek!
Ivan Nakić459
Daj pustite 2 i 3 sezonu ovo je sad kao da ste nam ugasili tv u pola filma.
ilma909
molim vas pustite to je jedina serija koju svi vole svi smo ludi za njima zato vas preklinjemo!!!!molim vasssss da pustite 2 i 3 sezonu RBD-rebelde!
ilma909
molim vasss¨!
Dea_RBD
Evo odgovor s HRT-a na njihovom Forumu: "Termina za serijski program je malo i urednik radije odabire nešto novo, originalno, nego da se "šlepa" za nekim drugim. Ali naravno, svakako možete slati svoju želju na program@hrt.hr - ovisno o interesu javnosti nisu isključeni i drukčiji urednički potezi. Pri čemu vodite računa o tome da se sto glasova iste osobe računa kao jedan!" POSLALI SMO ZAHTJEV HRT2 I EO ODGOVORE GORE....ISUSE...JA NEVJERUJEM DA TAKO SUPER TELENOVELU VISE NEC GLEDAT...KME!!!
Dea_RBD
Evo odgovor s HRT-a na njihovom Forumu: "Termina za serijski program je malo i urednik radije odabire nešto novo, originalno, nego da se "šlepa" za nekim drugim. Ali naravno, svakako možete slati svoju želju na program@hrt.hr - ovisno o interesu javnosti nisu isključeni i drukčiji urednički potezi. Pri čemu vodite računa o tome da se sto glasova iste osobe računa kao jedan!" POSLALI SMO ZAHTJEV HRT2 I EO ODGOVORE GORE....ISUSE...JA NEVJERUJEM DA TAKO SUPER TELENOVELU VISE NEC GLEDAT...KME!!!
Dea_RBD
Dea_RBD
Eva Sladić
Molim vas pustite 2. i 3. sezonu serije REBELDE i ako nije problem promijenite termin, serija je odlična ako su se raspali band RBD onda nas bar vi oraspoložite i dajte nam seriju. Pusssa svim obožavateljima grupe i serije Rebelde
Dora Račić
molimm was da pustite 2 i 3 sezonu..rebelde je nai seria ikad....
Dora Račić
PUSTITE REBELDE 2 I 3 SEZONU MOLIM WAS...TO JE NAI SERIA IKAD..... REBELDE & RBD 4EWER
Katarina Petreković
želimo 2 i 3 sezonu Rebelde jer je najbolja od svih serija
antea šker
da molimo vas za 2 i 3 sazonu serije rebelde super serije smile.gif
Lucija .......
ja neznam sta je ovo...ovi iz nove su skroz poludili...:angry:da barem mozemo jos nest, bilo sta napravit........mellow.gif
gabriella montez481
molim vasssssssss,,,,,,rbd
slava jelcic
pustite 2 i 3 sezonu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.